官网图标H5
领取体验课 领取体验课
领取在线外教1对1试听课程
立即领取

当前位置: 首页 > TOEFL托福阅读真题及答案(74)

TOEFL托福阅读真题及答案(74)

浏览量:186

  【托福真题_英语外教一对一培训】栏目更新了TOEFL托福阅读真题及答案(74),以下为具体内容:

  TOEFL托福阅读真题文章:

  The term "ecosystem" refers to the complex web of interactions between living organisms and their physical environment. Ecosystems can range from small, localized communities like a pond or a forest clearing to vast, global systems like the Amazon rainforest or the world’s oceans. Each ecosystem is characterized by its unique set of species, climate, and geological features, all of which interact in intricate ways. For example, plants in a forest absorb sunlight, water, and carbon dioxide to produce energy through photosynthesis. This process not only sustains the plants themselves but also provides oxygen and food for other organisms, such as animals and fungi. Meanwhile, decomposers like bacteria and fungi break down dead organic matter, recycling nutrients back into the soil for plants to use again.

  TOEFL托福阅读真题题目:

  1. According to the passage, which of the following is a characteristic of an ecosystem?

  A. The absence of decomposers

  B. A lack of interaction between organisms

  C. A unique set of species, climate, and geological features

  D. The exclusive presence of plant life

  2. The word "intricate" in the passage is closest in meaning to:

  A. Simple

  B. Complicated

  C. Unimportant

  D. Random

  3. According to the passage, what role do decomposers play in an ecosystem?

  A. They produce oxygen through photosynthesis.

  B. They break down dead organic matter and recycle nutrients.

  C. They consume sunlight directly.

  D. They prevent the growth of fungi.

  TOEFL托福阅读真题答案:

  1. C 解析: 文章指出,"each ecosystem is characterized by its unique set of species, climate, and geological features,"(每个生态系统都有其独特的物种、气候和地质特征”),这与选项C的"A unique set of species, climate, and geological features"(一组独特的物种、气候和地质特征)直接匹配。

  2. B 解析: "Intricate" 意思有复杂的;错综的;难以理解的;难学会的,因此最接近的同义词是"complicated"(中文意思为复杂的)。

  3. B 解析: 文章明确提到,分解者"break down dead organic matter, recycling nutrients back into the soil," (分解死亡的有机物,将营养物质回收到土壤中),这与选项B They break down dead organic matter and recycle nutrients.(它们分解死亡的有机物并回收营养。)相对应。

  以上就是TOEFL托福阅读真题答案(74),欢迎大家进入说客英语官网的【托福真题_英语外教一对一培训】栏目,了解更多托福真题、托福考试内容等相关资讯。